Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli’ye genel merkezden tebrik geldi!

Türkiye genelinde ilçe kongrelerini ilk tamamlayan, Marmara Bölgesinde de ilk il kongresini gerçekleştiren AKP Kocaeli Teşkilatı’na genel merkezden övgü yağıyor.

Türkiye genelinde ilçe kongrelerini

Türkiye genelinde ilçe kongrelerini ilk tamamlayan, Marmara Bölgesinde de ilk il kongresini gerçekleştiren AKP Kocaeli Teşkilatı’na genel merkezden övgü yağıyor. AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Gebze ve İzmit ilçe yönetim kurullarıyla telekonferansla bir araya gelerek, “Kongrelerdeki heyecan ve coşku için bütün teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİT VE GEBZE  YÖNETİMLERİYLE BULUŞTU

Türkiye genelinde ilk ilçe kongrelerini tamamlayan, Marmara Bölgesi’nde de ilk il kongresini gerçekleştiren AKP Kocaeli Teşkilatına tebrikler devam ediyor. Özellikle AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 8 Kasım’daki il kongresi sonrası Genel Merkez’den peş peşe kutlama mesajları geliyor. Kongrenin hem hazırlık hem de katılım açısından örnek olduğu vurgusu yapılıyor. Son olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, telekonferansla AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile bir araya geldi.

“TEŞKİLATIMIZ  ZORU KOLAY YAPTI”

Kandemir, teşekkür turuna Kartepe ile başlamıştı. Ardından ilimizin iki büyük ilçesi İzmit ve Gebze ile bir araya geldi. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pandemi nedeniyle 3 kez ertelemek zorunda kaldıkları ilçe kongrelerini Eylül ayında 15 günde bitirdiklerini hatırlatarak, “Çok zor ve sıkıntılı bir süreç gibi gözükse de görev alan-almayan bütün yönetici ve teşkilat üyelerimizin özverisiyle eksiksiz şekilde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bu süreçte 12 ilçede 5 ilçe başkanımız, 330 yöneticimizden 220’si değişti. Ama her zaman belirttiğimiz gibi davaya bağlılığımız asla koltuk sevdası olmadığı için yeni görev alan her arkadaşımızı ilk kutlayan yerine geldiği isimler oldu. Aynı hoşgörü ve anlayış İl Kongremizde de yaşandı. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 24 günde hazırlandığımız il kongremiz coşku ve heyecanıyla bu dönemde tüm teşkilatımıza motivasyon kaynağı oldu. Ben bir kez daha zor kolaya çeviren bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“KOCAELİ KENDİNE YAKIŞANI YAPTI”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de Kocaeli teşkilatından övgüyle söz etti. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimlerini tek tek kutladı. Kandemir: “Öncelikle Kovid-19 tedavisi tamamlanan İl Başkanımıza ve bütün hastalarımıza geçmiş olsun diyor, acil şifalar dileğimi iletiyorum. Dünya ve Türkiye bu salgınla mücadele ederken Kocaeli Teşkilatı büyük bir özveriyle ilçe ve il kongrelerini tamamladı. Muhteşem bir hazırlık ve çalışma yapıldığına bizzat il kongresinde şahit olduk. Kurulduğu günden itibaren AK Parti’nin yüreğinin attığı, aynı hissiyatı paylaştığı, bu medeniyet değerleriyle siyaset üretmenin ne demek olduğunu en iyi kavramış ve anlamış teşkilat olarak kongre döneminde de gönlünü sonuna kadar açtı. Bu muhteşem tabloyu oluşturduğu için ben Kocaeli teşkilatımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Tam da Kocaeli teşkilatına yakışanı oldu. Yürekten tebrik ediyorum. Öyle inanıyorum ki, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inanadığı yolda yürüyen bu güçlü teşkilatla Kocaeli’de 2023 hedeflerimize çok daha farklı hazırlanacağız”. Kandemir, yaklaşık 2 saat süren görüşmede ilçe yöneticileriyle tek tek tanışıp, görüş alışverişinde bulundu.