Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP, Şener Söğüt’ü önemsemiyor mu?

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün akşam bir yıllık çalışmalarını anlattı. Bu programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu katıldı ancak AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş programa katılmadı.

Körfez Belediye Başkanı Şener

SEBO min 5AKP’li belediye başkanları, geçen 31 Mart 2019’dan bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlarını yapıyor. Dün Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt sunum yaptı. Program Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçenin ticaret odası başkanları ve davetliler katıldı.

MHP İL VE İLÇE BAŞKANI KATILDI

Programda gözler, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş‘i aradı. Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün programa katılıp sonuna kadar takip etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Ünlü’nün programı takip edip, Ellibeş’in bu programa katılmaması yadırgandı.

*Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da programa katılmayarak vekili Yaşar Çakmak’ı gönderdi.