Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’de Ali Güney bugün tekrar başkan seçilecek

AKP İzmit İlçe Kongresi bugün gerçekleştirilecek. Kongrede, mevcut başkan Ali Güney yeniden başkan seçilecek. Bilindiği gibi AKP’de tek adaylı kongreler yapıldığı için Güney’e rakip çıkmadı.

AKP İzmit İlçe Kongresi

AKP, bugün ilçe kongrelerini tamamlıyor. AKP İzmit İlçe 5. Olağan Kongresi, bugün saat 11.00’de Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Koronavirüs tedbirlerine uyularak yapılacak kongrede diğer ilçelerde olduğu gibi tek aday olacak.

ALİ GÜNEY SEÇİLECEK

AKP Genel Merkezi, Avukat Ali Güney‘in bir dönem daha başkan olmasına karar vermişti. Bugün gerçekleştirilecek kongrede Ali Güney yeniden başkan olacak. Ali Güney’in yönetiminde bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

ALİ GÜNEY KİMDİR?

1987-İzmit doğumlu olan Av. Ali Güney, AK Parti’de siyasete İl Gençlik Kolları yönetiminde başladı. 2014 yılında İl SKM Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı. Daha sonra İzmit İlçe Yönetimine girerek, icra kurulunda görev almayı başardı. Güney, Ar-Ge ve Seçim İşleri’nden sorumlu başkan yardımcılığı görevleri yaptı. Ali Güney, Yerel Seçimler Başvuru Komisyon Başkanlığı gibi önemli bir görevi de yerine getirmişti. Güney, ardından İzmit İlçe Başkanı oldu. Marmara Hukuk Fakültesi mezunu olan Ali Güney, evli.