Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’de Serpil Yılmaz istifa etti

AKP Kocaeli İl Kadın

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, görevinden istifasını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Yılmaz, şunları söyledi: “11 Nisan 2016 tarihinde hayatımın en onurlu görevi olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafıma tevdi edilmişti. Ak Parti davasının bir neferi olmanın şereflerin en büyüğü olduğunu iliklerine kadar hisseden bir teşkilatçı olarak böyle bir görevin ne kadar büyük onur olduğunu ifade edecek bir kelime bulmak inanın benim için çok zor… Bu kutlu yolda kaderi milletimizin kaderi ile bütünleşmiş olan, kurulduğu günden bugüne millete hizmet yolunda durmadan ilerleyen AK Partimizin bütün kademelerinde görev yapmak çok gurur vericidir ancak Kadın Kollarında görev yapmak ayrı bir gururdur.

GENEL MERKEZE GİDİYOR

Bugün, 4 yılı aşkın süredir gururla taşıdığım Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Genel Merkez Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum. Kuruluşundan beri onurla çalıştığım Kocaeli teşkilatlarında, Kocaeli’nin bütün mahallerinde ayak izimiz var şükürler olsun. Bugün itibarıyla da Türkiye’mizin farklı illerinde görev almak için Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Selva Çam’ın daveti üzerine Genel Merkez Kadın Kollarında göreve başlıyorum.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bir derdimiz var diyerek çıktığımız bu yolda işimizden aşımızdan zamanımızdan fedakarlık yaparak benimle birlikte yol yürüyen bütün yol arkadaşlarıma, desteklerini benden hiç esirgemeyen kıymetli aileme,çok değerli Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Sn.Lütfiye Selva Çam’a, İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş’e, önceki dönem il başkanlarıma ve il yöneticilerimize, İl Başkanlığı çalışanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Tahir Büyükakın ve belediyemizde görev yapıp desteklerini bizlerden esirgemeyen yöneticilerine ve personellerine, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.İbrahim Karaosmanoğlu’na, önceki dönem Başbakan Yardımcımız Sn.Fikri Işık’a, başta iki kadın vekilimiz olmak üzere kıymetli milletvekillerimize, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Emre Kahraman ve yönetiminde görev yapan genç kardeşlerime, ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

YÜRÜYECEK YOLUMUZ VAR

Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için, Milletimize, ülkemize daha fazla hizmet etmek için, Kadınlarımızın derdine derman olmak için, Mazlumun, ihtiyacı olanın, derdi olanın yanında olmak için DAHA YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR!”