Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’den Bülent Arınç’a sert tepki!

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’a, “bir terörsevici üzerinden Yargıda Reform çıkmaz” dedi.

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet
Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın tahliye edilmesi gerektiğini söylemesine muhalefetin yanı sıra iktidar partisi AKP’den de yanıt geldi. AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’a, “bir terörsevici üzerinden Yargıda Reform çıkmaz” dedi

TERÖRİSTE CESARET!

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Yargıda reformu Demirtaş ve Kavala üzerinden yürütmek yanlıştır! Bu iki isim şimdi salınırsa, asıl o zaman yargıya müdahale algısı pekişecektir. Kimse teröristten, kumpasçıdan bir sözde demokrasi kahramanı çıkarmaya çalışmasın! Milletimizin vicdanı bunu kabul etmez. Dünyanın her yerinde terörü öven, terör eylemine çağıran, teröriste cesaret veren sözler suçtur. İfade hürriyeti olarak değerlendirilmez.

TERÖR SEVİCİ

PKK terör örgütü lideri APO ‘yu Başkanı olarak gördüğünü ve onun heykelini Ankara’ya dikmeyi hedeflediğini söyleyecek kadar PKK’lı olan, maşeri vicdanda mahkum olmuş bir terörsevici üzerinden Yargıda Reform çıkmaz Çıksa çıksa sırtını terör örgütlerine dayayan bombacı hamilerine moral motivasyon çıkar! Halbuki böylesine zor bir süreçte Milletimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var.”
Mehmet akif