Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’den 2 gün sonra İzmit eleştirisi!

İzmit Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, belediyenin toplu açılış törenini 2 gün sonra eleştirdi. Araçların yıllar içerisinde yıpranacağını söyledi.

İzmit Belediyesi AKP Grup
AKP İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş, perşembe günü İzmit Belediyesi’nin açılış töreni adı altında reklam izlettiğini belirterek şunları söyledi: “İzmit Belediyesine araç alımı yapıldı. Yatırım töreni dedikleri programın odağında bu araç alımı vardı. Öncelikle belediyenin sadece hizmet amaçlı araçları satın alıp, binek otomobillerin kiralanması önerisi AK Parti’ye aittir. Ama makam aracı değil, hizmet aracı aldık diye reklamını Başkan Hanım yaptı.

ARAÇLAR YIPRANACAK

Diğer taraftan verdiğimiz yetkiyi de iyi kullanamadıkları, yanlış araçlar alındığı yönünde şüpheler şimdiden ortaya çıkmaya, tartışılmaya başladı. Yatırım dediğiniz şeyin zaman içinde size gelir getirmesi, değerinin artması gerekir. Ama bu araçlar gün geçtikçe değer kaybedecek, yıpranacak. Eğer doğru araç almayı başaramadıysalar, bu alım kısa sürede zarara dönüşecektir. Bunu bilerek araç alımını yatırım gibi göstermek ve yatırım diye tanıtmak milletimizi açıkça aldatmaktır”.

YARIM KALAN İNŞAATI BİLE BİTİREMEDİLER

Soydabaş, İzmit’in gerçek anlamda yatırım beklerken reklam izletildiğini belirterek şöyle devam etti: “İzmit Yeşilova Mahallesi’nde bir yıldır dile getirdiğimiz mahalle konağı var. Kaba inşaatı bitmiş bu binayı bitirip, seçim vaadi olan bir tane kreşi bile burada açamadılar. Cedit Kentsel Dönüşüm Projesini seçimden önce biz bitireceğiz dedikleri halde bir yıldan fazla vatandaşı oyalayıp, sonunda devretme kararı aldılar. İzmit’in daha rutin çöp ve temizlik sorunlarını çözemediler.

AK PARTİ’NİN PROJELERİNİ DEĞİŞTİRİP

Bunun yerine AK Parti’nin yaptığı projelerin adını değiştirip, kendileri yeni bir şey yalmış gibi tanıtıyorlar. Hala kadroyu oturtmaya çalışıyoruz bahanelerinin arkasına sığınıyorlar. Bu kadronun oturması için daha kaç eş-dost, yakın akrabaları belediyeye almaları gerekecek merak ediyoruz! Her yönüyle tuhaf bir anlayışla karşı karşıyayız. İzmit her zaman samimi ve dürüst olmayı önemsemiştir. Bu yaşananları da çok iyi değerlendirdiğine inanıyoruz. İzmit’te göz boyayarak 1,5 yıl geçti. Milletimizin yeni seçilen yönetime kredisi bitiyor. Bu işlerin böyle gitmeyeceğini kendileri de sonunda görecek.”