Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’den Taşdemir’e cevap!

AKP İzmit Belediyesi Grup Başkanvekili ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Soydabaş, kendi yaptıkları kafeye ruhsat alamayanların, etkinlikleri de proje diye tanıtıp, herşeyi sahiplendiğine dikkat çekti.

AKP İzmit Belediyesi Grup

AKP İzmit Belediyesi Grup Başkanvekili ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Soydabaş, kendi yaptıkları kafeye ruhsat alamayanların, etkinlikleri de proje diye tanıtıp, herşeyi sahiplendiğine dikkat çekerek, “Yüzyıllardır bu topraklarda üretilen mancarlı pideyi de oldu olacak ‘biz bulduk’ deseydiniz!“ dedi.

KENDİ KAFESİNE RUHSAT ALAMAYAN BELEDİYE

Soydabaş, İzmit Belediyesi ile ilgili açıklama yapan Taşdemir’in en büyük bilimsel buluşu yeni iskambil kağıdı dağıtmak olan zihniyeti adeta temsil ettiğini belirterek şöyle dedi: “Körfez Meclis üyesi olarak İzmit’le ilgili her konunun içinde Engin Taşdemir’i bulmak aslında çarpıcı. Belli ki, İzmit Belediyesi’nde  bunları anlatacak biri bulunmuyor. Ama dışarıdan bakarak çektiği fotoğraf ve yaptığı tahlille İzmit’te aslında proje diye etkinlik tanıtıldığı gösteriyor. Mancarlı pide dağıtmak, konser düzenlemek, örümcek adamla poz vermek proje olamaz. Buna rağmen yüzyıllardır bu topraklarda tüketilen mancarlı pideyi ‘Biz yaptık’ diyeceklerdi. AK Parti dönemi yapılan eser ve projeleri sahiplenerek, açılış yapanlardan bunu beklemek şaşırtıcı olmazdı” dedi.

İYİ DEĞİL KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR

“İyi şeylerin örnek alınması elbette normaldir” diyen Soydabaş şöyle devam etti: “Ancak İzmit Belediyesi yönetimi bugüne kadar yaptıklarıyla iyi değil, kötü örnek oldu. Yaptıklarıyla değil, yapamadıklarıyla gündem oldu. Bunlardan biri Gülümse Kafe’dir. AK Parti döneminde yapıldığı halde yıkıp yerine aynısını inşa ettikten sonra Genel Başkanlarına açılışını yaptırdıkları bu kafeye haftalardır ruhsat alamadılar. Şimdi çıkıp, Fethiye Caddesi’nden, Pişmaniyeciler Meydanı’ndan bahsetmek tuhaf değil mi? Kafeye ruhsat alamayıp, İzmit’e teleferik vaadetmek gerçekle bağdaşır mı! İşte Fethiye Caddesi ortada. Ne zaman başlayacak hala belli değil. Her açıklamalarında ya halk karar verecek, ya da ne zaman başlayacağını İSU söyleyecek diyorlar. Ne pahasına olursa olsun yapacağım diye yola çıktıkları bu çalışmayla ilgili bugünkü söylemleri Cedit Kentsel Dönüşüm projesindeki gibi kaçacak fırsat aradıklarını düşündürüyor. Şu bir gerçek; İzmit bu dönem sadece zaman kaybediyor” dedi.