Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li Osman Akbulut veda mesajı yayımladı

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman 18 Eylül’de gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacak. Osman Akbulut, bir veda mesajı yayımladı.

AKP Dilovası İlçe Başkanı

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman 18 Eylül’de gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacak. Osman Akbulut, bir veda mesajı yayımladı.

2001’DEN BU YANA

Akbulut’un sosyal medyadan yaptığı mesaj ise şu şekilde: “Kıymetli AK Parti Ailem; ‌14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Kimsesizlerin Kimi, Sessizlerin Sesi’ olmak üzere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinin Dilovası Teşkilatında Kurucular Kurulu üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladığım yolculuğum Rabbime hamdolsun ki, İlçe Başkanlığı vazifesine kadar taşınmıştır.

“MAKAMI ÇIKAR İÇİN KULLANMADIK”

‌Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar girdiğimiz genel-yerel seçimler ve referandumlardan teşkilatlarımızın fedekar ve gayretkar çalışmaları ile alnımızın akıyla çıktık. ‌Dilovası siyasi tarihine yazılan iktidar partisi yerel seçimleri kazanamaz algısını 2014 ve 2019 yerel seçimlerini kazanarak yerle bir ettik. ‌Eksiklerimiz oldu mu? ‌Tabi ki, olmuştur. Fakat bulunduğumuz konumu ne nefsimiz için ne de çıkarlarımız için kullanmadık.

KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM

‌Değerli AK Parti Ailem; ‌19 Eylül günü gerçekleştirilecek Ak Parti Dilovası Kongesinde Partimizin Üç Dönem kriteri doğrultusunda aday olmayacağımı sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum. ‌Görev aldığım günden bugüne kadar çalıştığım milletvekillerim, il başkanlarım, Büyükşehir Belediye Başkanlarım, il yöneticilerim, Belediye Başkanım, İlçe Yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yöneticileri, Mahalle Başkanlarım ve Yöneticileri, İstişare Kurulunda yer alan arkadaşlarım, Parti Büyüklerim, Delegelerim, Parti Üyelerimiz haasılı AK Parti Davasına Gönül vermiş tüm kardeşlerim, abilerim, ablalarım… Eğer varsa benim hakkım sizlere helal olsun. Sizler de haklarınızı helal ediniz.

KİŞİLER GEÇİCİDİR

Bu bir veda değil. Biz makam ve mevkiden bağımsız olarak liderimiz Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde ve izinde çalışmaya devam edeceğiz. ‌Şimdi bizlere düşen 19 Eylül’deki  kongremizin Dilovası Teşkilatımıza ve Partimize yakışır şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Yeni seçilecek İlçe Başkanı ve Yönetiminin çalışmalarına destek olmaktır. Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir. Tekrar haklarınızı helal ediniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”