Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li “Yeliz” kongrede CHP’ye yüklendi!

AKP’nin “Yeliz” lakaplı milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı AKP Gölcük İlçe Kongresi’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Çamlı CHP’ye yüklendi.

AKP’nin "Yeliz" lakaplı milletvekili

AKP Gölcük 7. Olağan Kongresi bugün İpekhan Düğün Salonunda gerçekleşti. Coronavirüsü nedeni ile 7 ay gecikmeli olarak yapılan kongre, corona virüsü tedbirleri kapsamında açık havada yapıldı. Kocaeli Fikir Gazetesi’nden Serhat Güneş’in haberine göre Mevcut ilçe Başkanı Çetin Seymen’in yeniden aday olduğu tek adaylı kongreye, Milletvekilleri Emine Zeybek, Sami Çakır, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl koordinatörü Hikmet Ayar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Önceki Dönem İl Başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, il gençlik ve kadın kolları başkanları ve delegeler katıldı.

“İKİ KULAÇ ATSAK AKDENİZDE DÜŞMAN KARŞIMIZDA”

Kongrede selamlama konuşması yapan Yeliz lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı konuşmasında, “Kaptan Ahmet Amcanın oğlu Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Ben de İstanbul’da geldim. Bir dava büyüğü abimiz olan İsmail Ergün Abimiz vefat etti. Onun cenazesine yetişmeye çalışacağım. Biz burada bir ilçe kongresi yapıyoruz. Bir siyasi parti kongresi. Bu ülkede birçok parti var. Biz bir inkılap ordusunun neferleriyiz. Bir partide İnkılap kuvvetleri olarak kendimizi ihtisasa edip mücadele etmezsek Türkiye’deki diğer partilere döneriz. Niçin TBMM Ankara’dadır. Madem büyük tarih diyoruz ya bunun merkezi İstanbul’du. Şimdi Ankara. Neden çünkü işgal edildik. Akdeniz’i kendisine göl yapmış topraklarımız. Biz nefesimiz darlandı mı Hint Okyanusuna nefes almaya giderdik. 100 senedir o büyük işgalden sonra Akdeniz gölü olan millet iki kulaç atsak düşman görür hale geldi.” dedi.

CHP’YE PKK DOSTU DEDİ

Vücudumuz Osmanlı bir virüs kaptı diyerek sözlerine devam eden Çamlı, “İçerdeki vatan hainlerinin dedeleri içerden onlar dışardan Osmanlıyı işgal etti. Gölcük de bu işgalin göstergelerinden biri. İşgal sonrası donanma Gölcük’e geldi. Normalde İstanbul’daydı. Koşulsuz şartsız herkesi seçeceğiz. CHP’ye oy veriyorlar. Kötülük olsun diye vermiyor ama bilmiyor ki Siyonizmin güdümlü eparyalizmin CHP olduğunu bilmiyor ki. Bilse gider mi bu Macron dostlarıyla yan yana, PKK dostlarının yanına, Türkiye’de ne kadar kötülük varsa anası olan bu CHP’ye neden gitsin. 15 Temmuz akşamı yanımda bir sürü CHP’li arkadaşım vardı. Seçimde bir arkadaşı ya da tanıdığı aday diye hala CHP’de. Bu ülkedeki CHP zulmü 100 sene sürmedi mi? 100 senedir bağımsız olduğunu iddia eden bu ülkenin bir tane tabancası yoktu. Kendimize gelmek zorundayız. Makron çıkıp dese ki Türk milleti ile işimiz var derse, CHP’li gelir, HDP’li gelir. Adam HDP’ye oy vermeye giderken daha kötü bir ülkeye oy vermek için gitmiyor. Bunlara bir operasyon çekme yeridir teşkilat. Her an her şeyin olabileceği ortamda biz büyük bir milletin çocuğuyuz diye tekrarlamalıyız.” dedi.