Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li yönetici DEVA’ya gidenlere sahip çıktı!

AKP Kocaeli İl Yöneticisi,

AKP Kocaeli İl Yöneticisi, TÜMSİAD İl Başkanı Abdulkadir Yılmaz, DEVA Partisi‘ne giden Adem Koç ve Zekeriya Özak’a sahip çıkarak, AKP’lilere hoşgörülü olma davetinde bulundu. Yılmaz, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Gündeme dair. Her tartışmadan zaferle çıkmaya çalışma! Kalpleri kazanmak tartışmadan zaferle çıkmaktan daha önemlidir. Kardeşlerin arasında bina ettiğin ve üzerinde yürüdüğün köprüleri yıkma. Bir gün o köprüden geri dönmen gerekebilir.

“MAKAMLAR GEÇİCİ”

Hatadan nefret et ama hatalı olandan nefret etme. Bütün kalbinle günah ve isyana öfkelen ama günahkara acı,ona şefkat göster. Sözü eleştir ama sözü söyleyene saygı göster. Görevimiz hastalığı kökünden kazımaktır, hastayı değil.
Bizler yarından sonra da bu topraklarda yaşamaya, birbirimizin düğününe katılıp,birbirimizin cenazesine omuz vermeye devam edeceğiz inşallah. Birbirimize hoşgörülü olmalıyız. Makam ve mevkiler geçici, aslolan yürek makamında kalabilmek, hatırlanmak ve dua alabilmek.

“ADEM KOÇ’A BAŞARILAR DİLERİM”

Sırf sizinle aynı partide değil diye ya da yeni kurulan partiye geçti diye; daha önce abi,başkan veya reis dediğiniz insanlara hain yaftası yapıştırmayın lütfen. Hoşgörülü olmak zorundayız. Bu minvalde yeni kurulan partide il başkanı olan Adem Koç ağabeye başarılar diliyorum. Bu kentin kıymetli bir değeridir. Aynı hisleri Zekeriya Özak ağabeyim içinde duyuyorum. Rabbim haklarında en hayırlı ne ise onu nasip etsin onlara. Saygı ve sevgilerimle…”

MAHALLE TEMSİLCİSİ TEPKİ GÖSTERDİ

AKP Orhan Mahalle Temsilcisi Halit Gedik, bu gönderinin altına, “Bir mahalle temsilcisi olarak il yöneticisine cevap vermek etik olmasa da yedik içtik beraber iki çift kelam yazayım sende o abiler de bu kadar tanınıyorsanız Ak parti sayesinde olmuştur. Sana da o arkadaşlara da kötü insanlar diyemem ancak 2023 de reisi devirmeye yönelik planlara ortak olan kimselere ve onlara destek olanlara sempati duymam” yorumunu yaptı.

halit gedik

ŞENER İNCE: DOĞRU DURUŞ BUDUR

Bu paylaşımın altına yorum yapanlardan biri ise AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce oldu. İnce, “Doğru duruş,erdemli tavır,Müslümanca bakış budur.Tebrikler kardeşim” ifadelerine yer verdi.

ener ince

ABDULKADİR YILMAZ’IN DEVA’ya gidenlere sahip çıktığı paylaşım şöyle:

deva abdulkadir yılmaz