Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’liler Kocaeli’de suç duyurusunda bulundu!

AKP; eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP’li Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulundu.

AKP; eski Genelkurmay Başkanı

AKP; eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP’li Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulundu. Kocaeli teşkilatı da bugün Kocaeli Adliyesi’ndeydi. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP’li avukat Halit Çokan ve kimi il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

TARİHE KARŞI GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş adliye çıkışında bir açıklama yaptı. Ellibeş, “AK Parti Kocaeli İl Teşkilatını temsilen, Fikri Sağlar, Can Ataklı ve İlker Başbuğ hakkında Türk Ceza Kanununun ‘halkı

AKP’lilerden üç isim hakkında suç duyurusu

kin ve düşmanlığa tahrik etme’ başlığını taşıyan 216’ncı maddesine istinaden, Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunduk. Demokrasinin kalbi milli iradeye, onun taşıyıcısı siyaset kurumuna ve nihayetinde bizatihi demokrasimize, partimize ve seçilmiş Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı olarak görüyoruz. Dolayısıyla, hukukun bize verdiği hakları kullanarak, suç duyurusunda bulunmak suretiyle, milletimize ve tarihe karşı görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz.” dedi.