Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’lilerden kan bağışı çağrısı

AKP İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ve yöneticiler kan bağışında bulundu. İlçe başkanı Güney, kan bağışı çağrısında bulundu

AKP İzmit İlçe Başkanı

AKP İzmit İlçe Başkanı Av Ali Güney, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve yöneticiler, pandemi sürecinde stoklarda yaşanan azalmadan dolayı kan bağışı yaparak vatandaşlara örnek oldu. Tam kapanma kısıtlamalarının dışında tutulan Kan bağışında bulunmayı değerlendiren Başkan Güney ve yöneticiler, İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundu.

KAN BAĞIŞI HAYATİ ÖNEME SAHİP

Kan bağışında bulunarak vatandaşları bilinçli ve duyarlı olmaya davet eden Başkan Av. Ali Güney; “Ülke olarak pandemi yüzünden zor günler geçiriyoruz. Kızılay’ın kan stoklarındaki azalmaya kayıtsız kalmamız mümkün değil. Kan bağışı hayati bir öneme sahip. Bu bilinçle hareket edip, kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bugün başkalarına lazım olan kan, yarın da bize lazım olabilir. Bu konuda bilinçli ve sorumlu olmamız büyük önem taşıyor. Bu sebeple tüm İzmitlileri kan bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

akp izmit kan bagis