Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’nin Çayırova başkan adayı Servet Günay

AKP Çayırova İlçe Başkan Adayı Servet Günay olarak belirlendi. Kongre 13 Eylül Pazar Günü Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak.

AKP Çayırova İlçe Başkan

AKP Kocaeli Teşkilatları‘nda ilçe kongreleri devam ediyor. AKP’liler, ilçe başkanlarını seçiyor. Tek liste ile seçimlere giden AKP’lilerin Çayırova ilçe başkan adayı da istişareler ve mülakatlar sonucu belirlendi. AKP Çayırova İlçe Başkan Adayı Servet Günay olarak belirlendi.

KONGRE PAZAR GÜNÜ

AKP Çayırova İlçe Kongresi 13 Eylül Pazar Günü Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak.  Günay, adaylığıyla ilgili, “Çok kıymetli Çayırovalı hemşehrilerim ve AK Partili dava arkadaşlarım AK Parti Genel Merkezimiz ve AK Parti Kocaeli İl Başkanlığımız tarafından yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda 13 Eylül 2020 Pazar günü gerçekleşecek olan ilçe kongremizde aday olarak gösterilmiş bulunmaktayım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

MÜLAKATA KATILANLAR

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından bugün Çayırova İlçe Başkanlığı için gerçekleşen mülakata Genel Merkez İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan ile birlikte ilçe başkan aday adayları Vahit Terzi, İdris Demir, Orhan Keskin ile Servet Günay katıldı.

akp cayirova mulakat