Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’nin kongre masrafını Büyükşehir mi karşıladı?

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’nun, AKP Kongre masraflarını Büyükşehir Belediyesi’nin karşıladığı yönündeki iddialarına AKP Kocaeli’den cevap geldi.

Saadet Partisi Kocaeli İl

AKP Kocaeli Teşkilatı Mazbata Töreni sırasında bir soru üzerine Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun açıklamalarına Kongre Komisyon Başkanı Av.Halit Çokan şu yanıtı verdi “Öncelikle kullandığımız alanla ilgili yanlış bilgi veriyor. Biz orada 30 bin metrekare değil, 10 bin metrekare alan kullandık. Pandemi nedeniyle bunun da sadece 3’te 2’sini süsledik. Salonun içi, önü ve kongre salonuna giden anayolun bir bölümü dışında gençlerimiz bayrak asmadı. Ortada ciddi bir iftira ve karalama var. Siyasi bir hırsla, sırf gündeme gelebilmek için her konuya bu şekilde dalmak, ağzına geleni söylemek, çekinmeden sürekli iftira atarak hareket etmek sorumlu bir davranış değil. Başkalarında kusur aramadan önce asıl kendisi nasıl bu hale geldiğine bakıp, aynada kendisini gözden geçirmesi gerekir.

“İFTİRA ATIYOR DEMEKTİR”

Kendisi bir hukukçu ve avukat. Masum birine suç atıp, hadi suçsuzluğunu ispatla denilmeyeceğini bilmesi lazım. Gaza gelerek, bilip bilmeden her olaya dalarsanız attığınız iftira dönüp dolaşıp ayağınıza dolaşır. Kara çalarak siyaset yaptığını sanıyorsa, bunun derin bir yanılgı ve hazin bir görüntü olduğunu kendisine hatırlatmak isteriz. Salonun kiralanması dahil her türlü masraf Partimizin kasasında karşılanmıştır. Aksini iddia ediyorsa delillerini ortaya koyması gerekir. Aksi halde iftira atıyor demektir.”