Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Alemdar Caddesi’ni de açarlarsa şaşırmayız”

AKP İzmit İlçe Kongresi’nde tek aday olan Ali Güney, yaptığı konuşmada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sataştı.

AKP İzmit İlçe Kongresi'nde

AKP İzmit İlçe Kongresi bugün Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bugün tek aday olarak yeniden seçilecek. Ali Güney, kongrede yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Yenişehir’in heyecanına, Mehmet Ali Paşa’nın Samimiyetine, Tavşantepe’nin hasbiliğine, Kuruçeşmenin sıcaklığına, Alikahya’nın enerjisine, Akmeşe’nin yeşiline Saraybahçe’nin Çınarına selam olsun. Besmele ile çıktığımız bu kutlu yolda bize yarenlik edenlere, Bu AK Davanın elinden, eteğinden tutan tüm gönüllere tüm İzmite selam olsun,
5.Olağan kongremiz hayırlara vesile olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.

İZMİT AĞUSTOS BÖCEĞİ

İzmit’te 31 Mart seçimlerinden sonra tam da Ağustos Böceği ile Karıncanın hikayesi yaşanıyor. Hikaye şöyle: Ağustos böceği, uzun yaz günlerinde saz çalar ve şarkı söylermiş. Hiç çalışmaz, kış için hazırlık yapmazmış. Karınca ise çok çalışkan ve çok zekiymiş. Karınca tüm yaz boyunca gelecek soğuk kış günleri için dişini tırnağına takarak çalışıp dururmuş. Yazın sıcak günleri bitip de, kış geldiğinde, karınca rahat bir yaşam sürerken Ağustos Böceği aç açık ortada kalmış.

MAZERET UYDURUYORLAR

Değerli dava arkadaşlarım teşbihte hata olmaz, bu dönem İzmit’te de benzer bir durum yaşanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde İzmit’te çok güzel işler yapılıyor. Büyükşehir eliyle, İzmit adeta şantiye alanına döndü. Fakat dönüp İzmit Belediyesi’ne baktığımızda, o festival senin, bu konser bizim derdinde. Unutmayın ki, milletimiz size bu görevi sadece konserler düzenleyin diye vermedi. Siyasetin kışı, seçimdir, sandıktır. Kış geldiğinde Ağustos böceği gibi mazeret uyduracaklarını tahmin etmek şimdiden zor değil.

ALEMDAR CADDESİ’Nİ AÇARLARSA ŞAŞIRMAYIZ

Tabi bu anlayışın bir de AK Parti eserlerini yeniden açmak gibi bir huyu olduğunu da öğrenmiş bulunduk. Daha bir ay önce iki genel başkanını İzmit’e getirip, yeni eserler diye AK Parti’nin yaptığı eserlere açılış yaptırdı. Kendi genel başkanlarını bile yanıltan bu zihniyet şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin 60 yerine 25 günde bitirdiği ve bin 150 metre altyapı işi tamamladığı Alemdar Caddesi’ne yakında kendileri yapmış gibi bir açılış yaparlarsa şaşırmayacağız. Bir aydır yanına uğramadıkları bu projeyi de sahiplenirlerse bize sürpriz olmayacak. Ama bu kez açılışa en az 3 genel başkan beklediğimizi belirtmek isteriz!

 

Bizler, AK Parti İzmit 5.Olağan Kongremizle yeni bir başarı hikayesi yazmak için yola koyuluyoruz. Bu yolda geçmişin başarıları, şüphesiz ki geleceğimize ışık tutacaktır. Necdet Eksen’den Hüseyin Yusuf’a, Nedim Arsal’dan Ali Korkmaz’a, Ali Korkmaz’dan Hasan Ayaz’a bütün geçmiş ilçe başkanları ve yönetimlerine AK Parti İzmit ilçe’ye kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Ayrıca ülkeye ve millete hizmet yolunda görevi devreden ilçe yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi AK Partide millete hizmet yarışı bitmez. Hak bir dava yolunda mücadele seçime kadar değil mezara kadar sürer.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Değerli dava arkadaşlarım, Bizler bu görevleri emanet olarak görüyoruz ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hakkın rızası, milletin menfaatleri bütün hesapların ve çıkarların üzerindedir. Bundan dolayı tüm ekibimle hesabi değil hasbi olarak karşınıza geldik ve genel kurulumuz bizlere yetki verdiği takdirde, memleketimiz İzmit’i yeni hedeflere taşıyacağız, Allah’ın izni ve bizim dur durak bilmeyen çalışmalarımızla 3 yıl sonra İzmit’i yeniden AK kadrolarla buluşturacağız.”