Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Babacan: Kocaeli’de bizim bir adayımızın olmasını çok arzu ettik

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV’de katıldığı Lider Masası programında konuştu. Babacan, “Kocaeli’de bizim bir adayımızın olmasını çok arzu ettik. Tabi 6 tane parti var. Partilerin hem kendi adayları var, hem de 5 tane de başka parti var” dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı

Halk TV’de yayınlanan, Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya’nın beraber sundukları Lider Masası’nın konuğu Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu. Gündem ve seçimle ilgili konuşan Babacan, konuşmasında il teşkilatlarından da bahsetti. Babacan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İyi adaylarımız vardı. Antalya’da iyi adayımız vardı, Bursa da iyi adayımız vardı, Samsun da öyle. Elimizde hem iyi isimler var ve hem de bu illerde bizim teşkilatımız çok canlı. Mesela Kocaeli, Kocaeli Teşkilatımız bizim için şampiyon. Çünkü ilk teşkilatlarımızı tamamlayan ve bütün ilçelerde kongresini yapan ilk teşkilat. Daha sonra da il kongresini yapıp birinci sırada bitiren bir il.”

“ÇOK YOĞUN ÇALIŞILMA İSTEYEN YERLER”

Daha sonra Babacan, “Kocaeli’de bizim bir adayımızın olmasını çok arzu ettik. Tabi 6 tane parti var. Partilerin hem kendi adayları var, hem de 5 tane de başka parti var” dedi. Bu seçimlerin bütün o adayların, hem Türkiye genelinde dengesini korumak hem de karşılıklı talepleri dengelemeyle ilgili seçildiğini söyleyen Babacan, “Onlar da çok zor bir süreç yürütüyor. Dolayısıyla sadece dediler ki bunlar bunlar bunlar olsun. Hangi ilde kaçıncı sırayı açabiliyorlar o da önemli. Tabi bunların bazılarının kazanması daha belki kolay bazıları daha zor bazıları gerçekten çok yoğun çalışılma isteyen yerler” dedi.