Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Demir gözaltına alındı; Genel Başkan Killik Derince’ye geldi

CHP Derince İlçe Gençlik kolları Başkanı Ali Demir pankart asması sebebiyle gözaltına alındı. Demir’e destek olmak için CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ile beraber çok sayıda isim Derince’ye gitti.

CHP Derince İlçe Gençlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak kararı almasına tepki gösterdi. Demir, CHP Derince ilçe örgütü ile birlikte Derince Çenesuyu Köprüsü’ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraflarının bulunduğu “Daha yeni başlıyoruz. Asla yalnız yürümeyeceksin” yazılı pankart astı. Demir, pankart asması sebebiyle gözaltına alındığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Demir’e para cezası uygulandı.

GENEL BAŞKAN GELDİ

Demir’in gözaltına alınmasının ardından CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, CHP Kocaeli önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve gençlik kolları yöneticileri Demir’e destek için karakola gitti.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Demir serbest bırakıldı. CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Maalesef vicdani olmayan, hukuki olmayan, ahlaki olmayan siyasi bir karar neticesinde verilen mahkumiyet kararına karşı bu ülkede yaşayan 85 milyon vatandaşımızın refleksi olarak asılan bu afişe bile tahammül edemeyen tek adam rejimine ilk seçimlerde sandıkta hesabını soracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

“BOYUN EĞMEDİK, EĞMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin en büyük muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun olduğu afişe bile tahammül edemeyip üç ekip aracını anında yönlendiren bu anlayışın aynı hızı 6 yaşında evlendirilip sistematik tecavüze uğratılan genç kız kardeşlerimiz için de kullanmasını diliyoruz. İstanbullu’nun seçimine hazmedemeyip İstanbul’u kaybedenin Türkiye’yi de kaybedeceğini bilen bir siyasi bezirganının bitmek tükenmek bilmeyen kumpaslarına boyun eğmedik; bundan sonra da eğmeyeceğiz. Bu darbeci organize kötülüğü hep birlikte yeneceğiz.”

CHP Derince Genclik