Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Güney istifaya hazırlanıyor!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, milletvekili aday adaylığı için istifaya hazırlanıyor.

AK Parti İzmit İlçe
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak duyurması ve kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından AK Parti’de aday adaylık başvuruları dün itibariyle başladı. Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise 16 Mart Perşembe günü saat 21.00 olarak açıklandı.

İLÇE YÖNETİMİ TOPLANIYOR

AK Parti’de 2020 yılından beri İzmit İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ali Güney’in bu süreçte aday adaylık için görevinden istifa edeceği konuşuluyordu. Ali Güney’in genel merkezle istişare etmesinin ardından bugün gerçekleştirilecek ilçe yönetim kurulu toplantısında adaylık kararını ilçe yöneticilerine açıklaması bekleniyor.

ALİ GÜNEY KİMDİR?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, 1987 İzmit doğumlu. Siyasete AK Parti ile başlayan Güney, ilk olarak İl Gençlik Kolları yönetiminde yer aldı. 2014 yılında İl SKM Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güney, AR-GE ve Seçim İşleri’nden sorumlu başkan yardımcılığı görevleri yaptı. Güney ayrıca Yerel Seçimler Başvuru Komisyon Başkanlığı görevinde de bulundu.