Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Güney Tahsin Tarhan’ı hedef aldı!

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İzmit İlçe

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Güney’in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, ev ziyaretlerimize kafayı takmış, ‘Ne konuşuyorlar acaba?’ diye merak etmiş.
Hayatında birkez bile olsun ayakkabılarını çıkarıp, bir vatandaşın evine konuk olmadan Genel Başkan kontenjanıyla meclis koltuğuna yerleşen Tahsin Bey’in bu ziyaretleri yadırgamasına şaşırmadık.
Seka Park’ta yıllardır park bahçe işleri için kullanılan küçük araçları, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Golf Arabası aldı, israf’ diye Sözcü Gazetesi’ne manşet attırdığını unutmadığımız sayın Tarhan şunu bilmeli ki bu ziyaretlerimiz ne ilk, ne de son olacak.
Kendileri HDP kongrelerine temsilci göndermekle meşgulken, bizler vatandaşımızın yanında olmaya, gücümüzü ülkemizi bölmek isteyenlerden değil, milletimizden almaya devam edeceğiz.
Bu ziyaretlerde neler konuştuğumuzu çok merak ediyorsa, buyursun gelsin, birlikte bir haneye konuk olalım.
Ne konuştuğumuzu orada görsün.
Ancak şunu belirtmeliyim ki, vatandaşlarımız hangi şart altında olursa olsun yanlarında olduğumuz için memnun. Şundan herkes emin ki, bu zorlukları da milletimizle el ele, gönül gönüle yine biz aşacağız.