Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Güney’den Tarhan’a: Buyurun gelin dedik; halen ses yok

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in mahallelerde yaptıkları ev ziyaretlerini CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan eleştirmişti. Güney ise Tarhan’ın eleştirisine bir teklifte bulunarak, “Merak ediyorsan gel birlikte ev ziyaretleri yapalım” demişti. Güney bugün gerçekleştiren danışmada, “Kendilerine çok merak ediyorsanız buyurun gelin dedik. Halen ses yok” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

Özgun imzaAK Parti ilçe danışma toplantıları bugün İzmit ile devam etti. Düzenlenen danışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve ilçe yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. AK Partililer düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

“HESABINI VERİYORUZ”

Saygı duruş ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün tanıtımı gerçekleştirilen Türkiye Yüzyılı’nın videosu izletildi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “İzmit’in davasına ne kadar bağlı olduğunu, seçim atmosferine girilen bu günlerde heyecanın ne kadar yüksek olduğunu gösteriyorsunuz. Atanmamızın üzerinden 4 yıl, kongremizin üzerinden 2 yıl geride bıraktık. Milletin karşısına seçimden seçime çıkan bir parti hiç olmadık. Her danışmada sizlerin karşısına geçip yaptıklarımızın hesabını veriyoruz. Haziran ayında yaptığımız danışma meclisinde yaptığımızdan bu yana bir gün boş durmadık. Dört aylık dönemde çok önemli bir çalışmaya imza attık. İzmit’in birçok mahallesinde eşzamanlı ev ziyaretleri gerçekleştirdik” dedi.

“350 ÜYEMİZ KATILACAK”

Güney, “Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan siyaseti milletle yapmak, millet için yapmak amacını ortaya koymuştu. Biz vatandaşlarımızla konuşurken muhalefetten bir milletvekili çıktı ‘ne konuşuyorsunuz bu ziyarette’ diye sordu. Kendilerine çok merak ediyorsanız buyurun gelin dedik. Halen ses yok. Elbette halkın ayağına gitmek, ayakkabısını çıkarıp vatandaşın evine girmek bunlara çok yabancı. Seksen yıldır muhalefette oldukları halde, her türlü yalan ve iftira akıllarına gelse de vatandaşın evine girmek bunların ne aklına, ne hayaline gelir. Haliyle bizim çalışmamız da anlamalarını beklemedik. Bugün katılacak 350 üyemize AK Parti ailemize hoş geldiniz diyorum. Cumhurbaşkanımızın ‘bu yıl Türkiye’nin yüzyılı olacak’ dedi. Onun yanında olmaya, sırtından bir nebze olsun yük almaya söz veriyoruz” ifadelerinde bulundu.