Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Haymanalı Orkun Utkubaş’a destek vermek için adaylıktan çekildi!

CHP Derince İlçe Kongresi öncesi aday olduğunu duyuran Büyükşehir ve Derince Belediyesi eski Meclis Üyesi Ali Haymanalı, aday olan Orkun Utkubaş’a destek vermek amacıyla adaylıktan çekildi.

CHP Derince İlçe Kongresi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince’de mevcut yönetimden yaşanan istifalar sonrası üst kurul atanmış, üst kurul olağanüstü ilçe kongresi için 18 Eylül 2022 tarihini belirlemişti. CHP Derince İlçe Başkanlığı için CHP Derince eski İlçe Başkan Yardımcısı Kerim Şenses ile Büyükşehir ve Derince Belediyesi eski Meclis Üyesi Ali Haymanalı, CHP Derince eski İlçe Başkanı Atasoy Bilgin ve CHP Derince eski İlçe Yöneticisi Orkun Utkubaş’ın da aday olacağı öğrenilirken Bilgin ve Utkubaş geçtiğimiz günlerde adaylık açıklaması yaptı.

“PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Aday olacağını duyuran Haymanalı, Utkubaş’a destek vererek adaylıktan çekildi. Haymanalı, Utkubaş ile yan yana gelirken bir açıklama yapan Utkubaş, “Derince’mizin birliği, beraberliği adına gençlerin önünü açan, bizlere omuz veren kıymetli parti büyüğümüz Ali Haymanalı’ya çok teşekkür ederim. Bugünden itibaren kırgınlıkları yok edecek; barış içinde ve kol kola partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

orkun utkubas