Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Korkmaz resmen AK Parti Kocaeli aday adayı

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı, AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı,

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

“BİR YOLA ÇIKTIM”

Geçmişte AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevi de yapan Ali Korkmaz, Bilgi Köprüsü ve BİLNET Okulları sahibi Ali Korkmaz bugün il binasına giderek resmen AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz, adaylığıyla ilgili şu ifadelerde bulundu; “Partimizin birçok kademelerinde görev yapmış, içinizden biri olarak bu kentte doğmuş, bu kentte yaşamına devam eden, Kocaeli’yi iyi bilen, ülkesini çok seven, bu kentin bir evladıyım. Gerek eğitim, gerek iş hayatım, gerekse yurt içi ve yurt dışındaki deneyimlerimi ve kazandırdığı birikimleri şehrimizin ve ülkemizin yarınları için çalışarak ve yeni Türkiye Vizyonu ile milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bugün sizlerle birlikte hayırlısı ile bir yola çıkmış bulunmaktayım.

“EN ÖNDE GELEN ÜLKELERDEN BİRİ OLACAK”

Belirtmek isterim ki, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın dediği gibi Türkiye Yüzyılı bir vizyon meselesidir Türkiye Yüzyılı, Türkiye’nin son dönemde elde ettiği güç ve birikimle dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olacağı dönemin adıdır. Ben de bu sürece partimizin teveccühü ve milletimizin takdiri ile kentimizin ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmak için buradayım” dedi.

ali korkmaz aday

ALİ KORKMAZ KİMDİR?

1971 İzmit doğumlu olan Ali Korkmaz Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu. Özel ve devlet kurumlarında öğretmenlik yapan Korkmaz, Kocaeli Bilnet ve Bilgi Köprüsü Eğitim kurumlarının kurucusu. Geçen yıllarda AK Parti’de İzmit ilçe başkanlığı ile il yönetim kurul üyeliği yapan Korkmaz evli ve 2 çocuk babası.