Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Korkmaz’ı nereye saklıyorsunuz?

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu. Daha önce de yerel ve genel seçimlerde şansını deneyen Korkmaz’ın bu dönemki listelerde yer alıp almayacağı merak konusu….

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı
SEBO İMZA

AK Parti’nin Kocaeli’de önemli isimlerinden biri Ali Korkmaz’dır. Merkez ilçe başkanlığı görevinin ardından milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz istediğini alamadı. Siyasetten ve teşkilattan kopmadı. Her fırsatta kendini göstermeyi bildi. Aday olunacaksa Ali Korkmaz vardı. En son Kocaeli Kent Konseyi Başkanı oldu. Ancak bu görev Ali Başkan için kente “Ben buradayım bir yere gitmedim” deme yeriydi.

GAYRETİ KIRILIR BOYNU BÜKÜLÜR

Nihayetinde yeni bir seçim dönemi daha geldi. Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. Uzun yıllardır bekliyor. Bir alt yapısı var. Değerlendirilmek istiyor. Siyaset biraz da gayret işi. Bugüne kadar beklediğini alamadı. Bu seçimlerde de listelerde yer almazsa Ali Korkmaz’ın da gayreti kırılır, boynu bükülür. Sahi Ali Korkmaz’ı nereye saklıyorsunuz?

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ne demek istediğinizi daha açık ifade edebilirdiniz. Garip bir yazı olmuş.
    Nereye saklayacaklar, kim saklayacak?
    Şunu mu demek istediniz. Ali Korkmaz ilimizde milletvekilliğine en uygun yapıda olan bir aday adayıdır. Adaylığı onaylandığında Kocaeli halkından en fazla oyu alabilecek niteliklere sahiptir.
    Dürüsttür, kimseyle yarış halinde değildir, işini herkesten iyi yaptığı için kendisiyle yarışılır. Eğitime damga vurmuştur, ilimizde üzerine çıkacak yapıda bir kurum daha yoktur.Çok başarılı öğrencilerini her zaman kollayıp korumuştur. Her şeyden önce tevazu sahibidir, hiç kimse ağzından kötü söz duymamıştır. Aile yaşantısı, sosyal ilişkileri son derece sağlıklıdır. Hiç kimseyi çıkarı için kullanmaz, kendisinden iyilik gören o kadar çok kişi vardır ki bunu kimselere reklam için anlatmaz. Okulunda ve kurs merkezlerinde kaç tane depremzede olduğunu kimse bilmez.
    Ben nerden mi biliyorum?
    Çok yakın akrabası, dostu değilim. Öğrencilik yıllarımda devlet okulunda öğretmenim olan Ali Korkmaz beni hatırlar mı bilmem. Ama ben onu hiç unutmadım. Yazdıklarım için hiç kimse olumsuz bir ifade kullanarak cevap yazamaz. Zira herkes bilir bunun böyle olduğunu. Yazdığımı bilse belki de kızar bile bana.
    Neden, kim saklasın ki böyle bir kişiyi. Hayatımda Ak Partiye hiç oy vermedim. Ama yemin ediyorum Ali Korkmaz aday gösterildiğinde oyumu vereceğim.
    Bizim için ilimiz için çok büyük değer. Ben oyumu vereceğim kim ne derse desin fazlasıyla hak ediyor. Kimse bir yerlere saklamasın, o nasıl bir ifade?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

31 Mart'ta Karamürsel'e belediye başkanı
Sıradaki Haber Ahmet Çalık’ın yardımcısı belli oldu