Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Osman Gür, AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor. Çayırova eski İlçe Başkanı Ali Osman Gür, milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor.

“RABBİM UTANDIRMASIN”

AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Ali Osman Gür, milletvekili aday adaylığı için il binasına gitti. Başvuru evraklarını teslim eden Gür, resmi olarak aday adayı oldu. Gür, adaylığıyla ilgili, “Rabbim utandırmasın. Çayırova’da gençlik kollarında başlayan serüvenimiz Çayırova ilçe başkanı olarak devam etti. 2023 milletvekili seçimlerinde aday adaylığını ilan etmiş bulunuyorum. Bütün teşkilatlara teşekkür ediyorum” dedi.

ALİ OSMAN GÜR KİMDİR?

1984 Bayburt doğumlu olan Ali Osman Gür, Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde doktorasını tamamladı. Makine imalatçısı olan Gür, evli ve 3 çocuk babası.