Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Paşa Naipoğlu aday adayı oldu

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu görevinden istifa ederek İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Naiopoğlu adaylığıyla ilgili, “Vatan, bayrak sevdalısı Türk milliyetçisi iyi yürekli insanlarla birlikte yol yürümek için buradayım. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin bir mensubu olmak istiyorum” dedi.

Şehit Özcan Kan Fen
Nazim Ozgun Erbulan 1

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. Naipoğlu bugün il binasında aday adaylığıyla ilgili açıklamada bulunurken il yöneticiler, ilçe başkanları ve partiler Naipoğlu’na destek verdi.

“DAHA BİR BUÇUK YILLIK GÖREV SÜREM VARDI”

Naipoğlu adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Mesleğüimden istifa etmek gerçekten zordu. Daha bir buçuk yıllık görev sürem varken, bir buçuk yıl sonra emekli olup ailemle, torunlarımla ve sevdiklerimle huzur içinde vakit geçirebilecektim. Fakat ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, hukuksuzluk, işsizlik, yüksek enflasyon, açlık kol gezerken, yanlış eğitim politikaları yüzünden gençlerimizin geleceği heba olurken, yetişmiş insanlarımızın, doktorlarımızın, bilim insanlarımızın yurt dışına gitmek zorunda kalmaları gibi sayısız çözüm bekleyen sorunların varlığında ben köşeme çekilip huzur içinde oturamayacağımı anladım.

“38 YIL DEVLET HİZMETİ VERDİM”

İnandığım değerler ve düşüncelerden hiçbir zaman vazgeçmedim, doğru bildiklerimden hiçbir zaman ayrılmadım. Hayatımda iyilik ve cesur kavramlarının yeri her zaman farklı olmuştur. 38 yıl devlet hizmeti verdiğim, on binlerce insanın yetişmesine katkı sağladığım güzel Kocaelimizde daha görev ve sorumluluklarımın olduğuna inandığım için İYİ Parti’den aday adayı oldum. Eğitim öğretim hizmetlerim süresi içerisinde görmüş olduğum eksikliklerin giderilmesine katkı sağlamak, çözüm üretmek, projeler hazırlayıp sunmak, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ile aynı eğitim öğretim sistemlerinde yetişmiş bir eğitimci olmamdan dolayı partime, yurttaşlarımıza ve geleceğin teminatı gençlerimize faydalı olacağıma inandığım için bugün buradayım. Vatan, bayrak sevdalısı Türk milliyetçisi iyi yürekli insanlarla birlikte yol yürümek için buradayım. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin bir mensubu olmak istiyorum.”

ALİ PAŞA NAİPOĞLU KİMDİR?

05.05.1959 yılında Trabzon´un Vakfıkebir ilçesinin Çavuşlu köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde okuduktan sonra 1968-69 eğitim öğretim yılında Beşikdüzü İlköğretmen Okuluna girdi. 1975-76 eğitim öğretim yılında bu okuldan mezun oldu. Aynı yıl Balıkesir Necati Bey Eğitim Fakültesi Matematik Bölümüne kayıt oldu. 14 Ekim 1980´de matematik öğretmeni olarak Eskişehir Yunus Emre Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu matematik öğretmenliğine atandı. Sırasıyla Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi, Evri Ortaokulu, Minehöyük Ortaokulunda idarecilik ve matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu. 15 Ekim 1985´te Kocaeli Mimar Sinan Lisesi matematik öğretmenliğine ve müdür yardımcılığına atandı.19.08.1995 yılında İzmit Atılım Lisesi kurucu müdürlüğü, 2005 yılında Yahya Kaptan Lisesi kurucu müdürlüğü ve Atılım Anadolu Lisesi kurucu müdürlüğü yaptı. 2010 yılından itibaren rotasyon uyugulaması neticesinde Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu, Atılım Anadolu Lisesi, Kartepe Sağlık Meslek Lisesi, TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi, İzmit Gazi Lisesi müdürlüklerinde bulundu. 23.09.2014 tarihi itibariyle Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürlüğüne atandı ve halen görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ali pasa naipoglu