Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Sarı disipline verildi!

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları başkanlığına olaylı bir şekilde atanan Ali Sarı disipline verildi.

CHP İzmit İlçe Gençlik

Aşkın’ın ardından başkanlık koltuğu uzun süre boş kalmıştı. Aradan geçen 5 aylık süre zarfında İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapılmadı. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve yönetimi, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Ali Sarı’yı atadı. Ali Sarı’nın bu göreve atanması parti içinde adeta bir krize yol açtı. CHP İzmit İlçe Yönetimi , Ali Sarı atamasını tanımadıklarını ifade etti.

PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI

Bugün ise CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sarı’yla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ali Sarı’nın sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit İlçe Yönetimiyle ilgili yaptığı paylaşımlara bir partili tarafından ‘disiplin süreci’ başlatılması talebi geldi ve Ali Sarı’nın paylaşımlarından oluşan klasör teslim edildi.

KARARI İL KURULU VERECEK

CHP İzmit İlçe Başkanlığı da Ali Sarı’nın yaptığı paylaşımlardan oluşan dosyayı CHP İl Disiplin Kuruluna gönderdi. Böylece Ali Sarı’yla ilgili disiplin süreci başlatılmış oldu. Sürecin sonunda Ali Sarı’nın başkanlığı devam edip etmeyeceğine İl Disiplin Kurulu karar verecek.

Kaynak: Çağdaş Kocali