Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anıl Acurman: Başiskele’de en güçlü alternatif partimiz!

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, yerel seçimlerde iktidarın en güçlü alternatifinin CHP olduğunu söyleyerek adayın CHP bayrağı altında seçime girmesini istediklerini söyledi.

CHP Başiskele İlçe Başkanı

CHP’nin ilçe kongrelerinden yeniden Başiskele İlçe Örgütü başkanı olan Avukat Anıl Acurman, yönetiminden Serhan Şahinbaş ve Uğur Falay ile gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalar yaptı. CHP’nin tek başına oyunu yüzde 20 seviyesine çıkardığını ifade eden Acurman, yerel seçimler için güçlü bir hazırlık içerisinde olduklarını anlattı.

“KENDİ LOGOMUZLA YÜZDE 20”

Acurman özetle şunları söyledi: “Neden yeniden ilçe başkanı olduğumuz sık soruluyor. Biz Başiskele’nin nasıl yönetileceğine dair çalışmalar yapıyoruz. Başiskele artık AK Parti kimi aday yaparsa seçilir denilecek bir ilçe değil. Kendi logomuzla bu ilçede yüzde 20 oya ulaştık. Bizim derdimiz kim kazanırsa kazansın Başiskele’nin nasıl yönetilmesi gerektiğine dair güçlü söylemleri ortaya koymak.

“ADAY CHP BAYRAĞI ALTINDA SEÇİME GİRMELİ”

Yerel seçimlere dönük çalışmalarımız devam ediyor. Hem yönetim içinden hem de yönetim dışından isimlerle adaylık için görüşüyoruz. Genel merkezimizde kurultay sonrası alınacak kararlar önemli. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında seçime girme taraftarıyız. Başiskele’de en güçlü alternatif yine partimizdir. Çatının Cumhuriyet Halk Partisi olması gerekiyor.

“ADAY OLMAYACAĞIM”

İlçe başkanı olarak benim aday olmak gibi bir isteğim yok. Zaten genel merkezimizin belediye başkan adayı olacakların ilçe başkanı olmaması istendi. Biz bu genelgeye bağlı kalacağız. Amacımız, Başiskele’de yerel seçimlerde partimizin ve adayımızın başarılı olması.

“BAŞİSKELE İZMİT ARASI 8 KİLOMETRE 2 SAAT TRAFİK”

Vatandaşımız 11 büyükşehirin partimize geçmesiyle sosyal belediyecilikte neler yapılacağını gördü. Bakın Başiskele Belediyesi’nin 2024 bütçesi 1 milyar 177 milyon TL. Aktif fay hattı üzerindeki ilçede afet için ayrılan para ne kadar? 320 bin TL. Doğrudan aktif fay hattı üzerinde kreşler, konutlar var. Bunların dönüşümü için ayrılan pay bu kadar. İzmit Başiskele arası 8 kilometre. İnsanlar işlerine giderken 1 saat sabah 1 saat akşam trafikte kalıyor. Buna dönük hala hiçbir çalışma proje yok. Bunu değiştirmek istiyoruz.”

Başiskele İlçe Başkanı Avukat Anıl Acurman, yönetiminden Serhan Şahinbaş ve Uğur Falay ile gazetemize ziyarette bulundu.