Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anıl Acurman’dan 6 yaşındaki Yusuf tepkisi: Değer verme zamanı gelmedi mi?

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, 6 yaşındaki Yusuf’un üst üste dizili beton direklerin arasında oyun oynaması sonucu sıkışarak hayatını kaybetmesine tepki gösterdi. Acurman, “Mahalle sakinleri ve muhtar defalarca kez kurumdan istediği ve en son 7 kasımda kaldırılması sözü aldığı halde kaldırılmayan beton sütunlar can aldı” dedi.

CHP Başiskele İlçe Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Ova Sokak’ta oturan Suriye uyruklu 6 yaşındaki Yusuf Khalaf  evinin önünde üst üste dizili beton direklerin arasında oyun oynamaya başladı. Bu sırada yuvarlanan direklerin arasında sıkışan çocuk ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden güçlükle kurtarılan çocuk, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik Yusuf, hastanedeki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

“DEĞER VERME ZAMANI GELMEDİ Mİ?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Acurman, “6 yaşındaki Yusuf’un hikayesi evlerinin önünde kaçak şekilde istiflenen beton blokların arasında son buldu. Evinin hemen karşısında çocuk parkında oynamak dışında tek bir isteği yoktu. Mahalle sakinleri ve muhtar defalarca kez kurumdan istediği ve en son 7 kasımda kaldırılması sözü aldığı halde kaldırılmayan beton sütunlar can aldı. Hala onlarca çocuk oynuyor bu parkın etrafında ve koca beton bloklar ölümcül duruşlarını sürdürüyor sahada. Basit baş sağlıkları değil insan hayatına biraz olsun değer verme zamanı gelmedi mi?” şeklinde soru yöneltti.