Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anıl Aksu: Ahmet Çalık tertemiz bir lider

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın proje tanıtım toplantısında konuşan ilçe başkanı Anıl Aksu, “Kimse hakkında kötü konuşmayan, arkasından konuşmayan tertemiz bir lider… Ahmet Çalık başkanımıza örgütümüzün adına teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Karamürsel Belediye Başkan

ugurCumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün Karamürsel’de büyük bir organizasyona imza attı. CHP’nin Kocaeli’de en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Karamürsel’de, CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık projelerini ve vaatlerini açıkladı. CHP Karamürsel İlçe Örgütü önünde bir araya gelen binlerce CHP’li, parti protokolü ile birlikte kortej oluşturarak programın yapılacağı salona yürüdü. Karamürsel kent meydanına meşalelerle karşılanan CHP’liler salonun dışına taştı, yüzlerce kişi programı kapının önünde takip etti.

‘HEP BİRLİKTE AYDINLIĞA’

Ahmet Çalık proje tanıtım toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, ilçe başkanı Anıl Aksu ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Anıl Aksu gerçekleştirdi. Aksu konuşmasında, “Ahmet Başkanımız yerel seçim adına söylenecek her şeyi söyleyecektir. Değerli abim başkanımız ile yılları devirerek bu günlere geldik. Kimse hakkında kötü konuşmayan, arkasından konuşmayan tertemiz bir lider… Ahmet Çalık başkanımıza örgütümüzün adına teşekkür ediyorum. Bu salonu en güzel kılan sizlerin varlığı. Hep birlikte bu harami düzeni yıkacağız. Hep birlikte aydınlığa kavuşacağız” dedi.

‘İLMEK İLMEK İŞLENEN BAŞKANLIK’

Anıl Aksu’dan sonra kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, “Karamürsel Hazır. Biz geçen dönem milletvekilliği sürecinde işimizi kolaylaştıran bir isimdi Ahmet Çalık. Gittiğimiz her yerde ilgi onaydı. İlmek ilmek işlenen başkanlığın ucuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ülkede tanzim satış mağazaları kuruluyordu. O mağazalarda en pahalı ürün 6 lira ile sivri biberdi, bugün 80 lira kilosu. Son bir ayda 1 milyon 800 bin icra dosyası UYAP’a eklenmiş. Türkiye’de 19 milyon hane var 21 milyon icra dosyası var. Bu hükümet biz nereye aday gösterirsek seçtiririz diyor. Bu dönem hükümete ihtar vermemiz gerekiyor. Yoksa geleceğimiz karanlık” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çalık: Karamürsel ittifakı kuralım

Ahmet Çalık, Karamürsel’de iktidar ateşini yaktı!

Harun Özgür Yıldızlı: Ne hale geldin Karamürsel!

Bülent Sarı: Bu salonda her bir kişi, bir kişiyi ikna etmeli!