Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’ya çıkarmayı belediye çalışanları ile mi yaptınız?

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel AKP Kartepe İlçe Teşkilatı’nın Ankara’ya çıkarma yaptığı haberleri sonrasında “Siz bu çıkarmayı kiminle yapıyorsunuz? Aranızda kamuda veya belediyede çalışan, vatandaşın vergileriyle maaş alanlar var mı?” dedi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

AKP’nin Ankara’da bugün gerçekleştirilen büyük kongresiyle ilgili olarak basında ve sosyal medyada yer alan haberlerde, ‘Ak Kartepe Ankara’ya çıkarmaya yapacak’ haberlerinden sonra İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, AKP’lilere Ankara’ya çıkarmayı kimlerle yaptıklarını sordu. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılarıda hatırlatan Tamyüksel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Malumunuz Ülkemiz ve Tüm Dünya; 1 seneyi aşkın süredir Covid virüsü ile mücadele etmektedir. Bu süreçte tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız büyük ekonomik sıkıntılar yaşamaktadır.

PANDEMİ SÜRECİNE ALDIRMADAN

Lakin görüyoruz ki iktidar partisi bu sürece aldırmadan, il, gençlik ve kadın kolları kongrelerini lebalep dolu salonlarda gerçekleştirdi. Bu kongrelerin gerçekleştiği her ilde vaka sayılarında ciddi artışlar yaşandı. Şimdi ise her gün dahada büyük hızla artan vaka sayılarına rağmen ve vatandaş ile esnafın kaygılarına rağmen, arkadaşlarımız gazetelere Ankara’ya çıkarma yapacakları haberleri yaptırıp bir de gururla poz veriyorlar.

VEBALİ KİMİN OLACAK?

Bende kendilerine sormak istiyorum. Siz bu çıkarmayı kiminle yapıyorsunuz? Aranızda kamuda veya belediyede çalışan, vatandaşın vergileriyle maaş alanlar var mı? Var ise hangi gerekçe ile ve ne şekilde mesai saatinde şehir dışındalar?
Kartepe’li belediyesinden hizmet beklerken, bir önceki başkanın seçim vaaatlerinin bile çoğu henüz hayata geçmemiş iken, belediyemiz bünyesinde çalışan diğer arkadaşları işlerinin başında iken, böylesine riskli bir dönemde; binlerce insanın toplanması beklenen o kongreden ilçemize mutasyonlu virüs ile dönenler olursa bunun vebali kimin olacak?”