Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arzu Erkan’ın adı Kocaeli Büyükşehir başkan adaylığı için konuşuluyor

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Arzu Erkan’ın adı konuşuluyor

31 Mart Yerel Seçimleri’nde

SEBO IMZAYerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerin adayları da açıklanmaya devam ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için iktidar partisi ve Yeniden Refah Partisi adaylarını ilan etmişti. Muhalefet kanadında ise çalışmalar devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir için sürpriz bir aday çıkacağı da konuşulmaya başlandı.

EMEK PARTİSİ KOCAELİ’DEN ADAY ÇIKARACAK

Genel seçimlerden sonra parlamentoda milletvekillerinin yaptığı çalışmalarla sesini gür bir şekilde duyuran Emek Partisi, Kocaeli’de aday çıkarmak için çalışmalara başladı. Kimin aday yapılacağı noktasında yapılan çalışmalar sonrası uzun süre EMEP Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten ve bu görevi son kongrede İlhami Şahbaz’a devreden Arzu Erkan’ın adı öne çıktı.

SEÇİM ATMOSFERİNE RENK KATMASI BEKLENİYOR

Özellikle sosyalist yapılardan, STK’lardan ve işçilerden destek görmesi beklenen Erkan’ın saha çalışmalarıyla seçim atmosferine renk katması bekleniyor. Erkan, yıllardır işçi hareketine desteğin sahadaki yüzlerinden biri olarak tanınıyor.

Erkan, EMEK Partisi Genel Başkan yardımcısı ve MYK üyesi olarak görevlerini sürdürüyor.