Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin belediye başkanı değil il başkanı olmak istiyor

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’le ilgili son günlerde parti kulislerinde sıkça eleştiriler dile getiriliyor. Sıradan bir ilçe belediye başkan adayından daha az performans sergileyen Bilgin’in belediye başkanı olmak istemediği, hedefinin 1 Nisan’da il başkanlığı koltuğu olduğu öne sürülüyor…

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

31 Mart 2024 yerel seçim sürecinde son bir aya giriliyor.
Siyasi partiler yurt genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Kentimizde ise iktidar partisi haricinde sahaya çıkan, elle tutulur bir seçim çalışması yapan henüz yok.
Karamürsel’de CHP’li Ahmet Çalık’ın dışında muhalefet partileri adeta oturduğu yerde bekliyor.
Ana muhalefet partisi CHP’de çalışmayan isimlere en güzel örnek büyükşehir belediye başkan adayı Atasoy Bilgin olarak gösteriliyor.
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’le ilgili son günlerde parti kulislerinde sıkça eleştiriler dile getiriliyor.
Sıradan bir ilçe belediye başkan adayından daha az performans sergileyen Bilgin’in belediye başkanı olmak istemediği, hedefinin 1 Nisan’da il başkanlığı koltuğu olduğu öne sürülüyor…
Sürekli olarak ilçe örgütlerini ziyaret eden, bir iki esnafın elini sıkarak seçim çalışmalarını tamamlamak üzerine hayaller kuran Atasoy Bilgin ve ekibine sadece partilerden tepki gelmiyor.
İlçe örgüt yöneticileri de seçim sürecine hiçbir dahli olmayan Bilgin’i eleştiriyor.
Billboardlara reklam harcaması yapamayan, seçim araçları giydiremeyen, ilçelerden gelen talepleri karşılayamayan Atasoy Bilgin’in neden adaylık teklifine olumlu yaklaştığı merak ediliyor.
Partililer sık sık, “Madem hiçbir şey yapmayacaktı, elini cebine atmayacaktı, neden aday oldu” ifadeleri ile kendi arasında büyükşehir adayını çekiştiriyor.