Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin seçim sloganını Ak Parti’den mi arakladı..?

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in seçim sloganı “Kocaeli’nin yıldızı yeniden parlayacak” tartışma yarattı. Söz konusu sloganın daha önce başta İBB adayı Murat Kurum olmak üzere Ak Partili siyasetçiler tarafından defalarca kullanıldığı ortaya çıktı.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin çok zor bir sürecin ardından genel merkez tarafından aday ilan edildi.

Adaylığına karşı çıkılan, hiçbir örgüt ve ilçe adayının istemediği Atasoy Bilgin’in seçim kampanyasına hızlı başlaması ve kendisine karşı çıkanları mahcup etmesi bekleniyordu.

Ancak beklenen olmadı.

Atasoy Bilgin, siyasi emekli Murat Sirmen’in Kocaeli SKM başkanlığında esnaf ziyaretleri ve cenaze taziyelerine katılmaktan öteye gidemedi.

Seçim aracı giydiremeyen, pek çok yerde afiş dahi astıramayan Atasoy Bilgin’in büyükşehir adaylığı şimdilik dostlar arasında sürüyor.

Kendi aralarında Atasoy Bilgin’in adaylığını konuşabilen dostları dışında Bilgin, geçtiğimiz hafta sosyal medyada da bir varlık göstermeye başladı.

Seçim için özel hazırlanan sayfalar açıldı ve sponsorlu gönderiler yayınlanmaya başladı.

Atasoy Bilgin’in seçim hesapları arasında yeni sloganı göze çarptı.

Bilgin’in 2024 seçimleri için özel olarak hazırlanan seçim sloganı “Kocaeli’nin yıldızı yeniden parlayacak” oldu.

Ancak bu slogan kısa sürede tartışma yarattı.

Söz konusu sloganın daha önce başta İBB adayı Murat Kurum olmak üzere Ak Partili siyasetçiler tarafından defalarca kullanıldığı ortaya çıktı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin 2-3 ay önce duyurduğu seçim sloganı da “Ankara’nın yıldızı yeniden parlayacak” idi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili de olan Murat Köse’nin sloganı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un sürekli dile getirdiği “İstanbul’un yıldızı yeniden parlayacak” söylemi söz konusu sloganın iktidar camiası tarafından benimsendiğini gösteriyor.

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in neden Ak Partililerin seçim sloganını tercih ettiği bilinmiyor…

Atasoy Bilgin’in kullandığı seçim sloganı;

Atasoy Bilgin secim slogani

Ak Partililerin aylar öncesindeki sloganları ve yayınları;

Murat Kose secim slogani 2 Murat Kurum secim slogani Murat Kose secim slogani