Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avukat Başar Değer milletvekili aday adayı oldu!

Kocaeli’nin başarılı avukatlarından olan Başar Değer, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. Değer, Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret etti ardından CHP Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı.

Kocaeli’nin başarılı avukatlarından olan

CHP Kocaeli’de aday adaylarının sayısı artıyor. Kocaeli’nin tanınan avukatlarından biri olan Başar Değer de aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi. Dün Ankara’ya giderek önce Anıtkabir’i ziyaret eden Başar Değer, ardından CHP Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı. Değer, başvurusunun ardından şunları söyledi: “Ülkemizi tasvir etmek istersek hali hazır manzara hiç hoş değildir. Ekonomik kriz ve yarattığı geçim sıkıntısı hepimizin hayatının içindedir, depremin acısı tazedir ve olası felaket senaryoları kapıdadır. Hukuk devleti kavramının içi boşaltılmıştır, yargı erkinin saygınlığı azalmış ve devlet mekanizmasına güven kalmamıştır. Gelecekte mülteci sorununun toplumsal bir yara halini alma riski ortadadır.

“LİYAKAT VE EMEK”

Eğitim faaliyeti üniversite dahil diplomalı işsizler yaratmak ameliyesinden ibarettir. Bunun doğal sonucu olarak cumhuriyetin okuyarak ya da çalışarak bir yere gelme hayali çöpe atılmıştır. Liyakat ve emek takdir edilmemekte her zaman güçlü ve tanıdığı olan kazanmaktadır. Bu ahval ve şerait içinde Türk Siyaseti değişim ve dönüşüm süreci içine girmek zorundadır. Söz sahibi olacaklar liyakatli, rasyonel, çağı yakından takip eden ama en önemlisi idealist kişiler olmak zorundadır. Siyasetin tanımı kendini bir yere getirme sanatı değildir, olmamalıdır da. Önemli olan fark yaratmak ve iyiye doğru dönüşüme katkı koymaktır.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Bu sebeplerle; toplumumuz ve kentimiz için bir şeyler yapmak için değil çok şey yapmak için, ufak iyileştirmeler yaratmak için değil yeni bir düzen kurmak için , hak için, hukuk için, adalet için, ama en önemlisi hepimizin sesi olmak için Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Haykıracak sesimiz, söyleyecek sözümüz ve yapacak çok işimiz var.”

Avukat Basar Deger milletvekili aday adayi oldui
Avukat Basar Deger milletvekili aday adayi oldui 1