Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü başkalarıyla kıyaslanmasına tepkili

Kocaeli’de 9 yıl il başkanlığı yapmasının ardından Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan ancak listeye giremeyen Aydın Ünlü, kendisinin başka isimlerle kıyaslanmasına tepki gösterdi.

Kocaeli’de 9 yıl il

Aydın Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “AYDIN’latalım; Basın mensubu arkadaşlarımdan ve büyüklerimden ricadır; Lütfen MHP Kocaeli teşkilatlarının Milletvekili listelerini değerlendirirken, 9 ay görev yapmış hiç seçim görmemiş, birisi de 15 ay görev yapmış hiç ,ne yerel ne genel ne de teşkilat seçimi görmemiş, birisiyle 2 yıl ilçe başkanlığı ,9 yıl il başkanlığı,48 ilçe kongresi,4 il kongresi yapmış ve yönetmiş, görevi boyuncada 9 tane yerel ,genel ve referandum yönetmiş, bir değişim, darbe ve salgın dönemini geçirmiş bir il başkanını lütfen bir tutmayın.

“MHP’NİN 15. SIRA ADAYIYIM” DİYOR

LİDER’im Devlet BAHÇELİ’nin kararları bizim kırmızı çizgimizdir. Değerlendirmelerinizi bu minvalde yapmanızı öneririm. Yoksa bende yeni internet gazetesi kurmuş bir basın mensubuyla,yıllarını bu mesleğe vermiş güçlü kalemler olarak sizleri bir tutarım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Aydın ÜNLÜ. MHP Kocaeli 15.nci sıra milletvekili adayı.”