Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü, Devlet Bahçeli’nin izniyle aday adayı oldu

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli’den izin alarak aday adaylığı başvurusunda bulundu.

MHP Kocaeli İl eski

MHP adayların sayısı artıyor. Kocaeli’de partinin en etkili isimlerinden biri olan MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’ya giderek MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle görüştü. Ünlü, milletvekili aday adaylığı için izin alarak başvurusunu yaptı.

İZİN ALDI BAŞVURDU

Ünlü, şu ifadeleri kullandı: “Bilge LİDER’imizin ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ şiarıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunda vatanımıza, milletimize, ülkemizin sigortası MHP ve ilimize hizmet etmek düşüncesiyle 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem milletvekili seçimleri için aday adaylık başvurumuzu LİDER’im Devlet BAHÇELİ’nin izniyle yapmış bulunmaktayım. ‘Devlet ve milletiyle her şeyden önce TÜRKİYE’ HEP BİRLİKTE Hayırlı olsun KOCAELİ”

Aydın Ünlü Kimdir ?

1967 Eşme doğumlu olan Ünlü, Mimar Sinan Lisesi’nde tahsilini tamamlamıştır. 1996 tarihinde ülkücü harekete katılan Aydın Ünlü bu tarihten beri MHP içerisinde çeşitli birimlerde görevlerde bulunmuştur. Çelik Halat firmasından emekli olan Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanlığı ve 3 dönem MHP Kocaeli İl Başkanlığı yapmıştır. Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuyan Aydın Ünlü evli ve iki kız çocuğu babasıdır.