Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü görüştü… Bahçeli’nin Kocaeli’ye selamı var

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne giderek Devlet Bahçeli’yle görüştü

MHP Kocaeli İl eski

MHP’de seçimden sonra genel merkez ziyaretlere ve temaslara açılmıştı. Geçtiğimiz ay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, bugün bir kez daha Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ünlü, ziyaretle ilgili, “Lider’im Devlet Bahçeli’nin Kocaeli’ye, Kocaeli’deki dava adamlarına, davasına sahip çıkanlara, partililerimize ,ülkücülere selamları var. İyi ki bizim LİDER’imizsiniz, İyi ki varsın LİDER’im” notunu düştü.

HER AY DÜZENLİ OLARAK ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret eden Ünlü, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada, “Görev sürem boyunca ve görevimden sonra her ay düzenli olarak genel merkezimizi ziyaret ediyorum. Bugün de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yle makamında görüşme şerefine nail oldum. Liderimizin hayır duasını aldım. Tüm Kocaeli’ye selamı var” dedi.

“BU BENİM DURUŞUM”

Ünlü, ” Hem DEVLET’imin kırmızı çizgilerine hem de DAVA’mın kırmızı çizgilerine bir ülkücü olarak hep Saygı duydum. LİDER’ime olan inancımı hiç kaybetmedim. Kararlarına hep Saygı duydum. İl başkanıyken de inanıyordum ,il başkanlığı görevim bitince de inanıyordum. Milletvekili adayıyken de inanıyordum ,sıralamaya girmeyince de inanıyordum. Bu benim duruşum” ifadelerini kullandı.