Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü: Hazır Vadi İzmit’i satamadı ev yaptıracakmış

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi’nin KİPTAŞ’a yaptıracağı konutlarla ilgili, “Sayın Nevzat Doğan’ın yaptığı Vadi İzmit’i satamayan belediye başkanı, Cedit’ten kaçan İzmit Belediye Başkanı KİPTAŞ’Da bir yer aldırarak ev yapacakmış” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasında İzmit Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şirketi KİPTAŞ’a İzmit’te ev yaptıracak olmasını değerlendirdi. Ünlü, “İzmit Belediyesi’nde son günlerde bir KİPTAŞ olayı var.

HAZIR KONUTU SATAMADI

Sayın Nevzat Doğan’ın yaptığı Vadi İzmit’i satamayan belediye başkanı, Cedit’ten kaçan İzmit Belediye Başkanı KİPTAŞ’da bir yer aldırarak ev yapacakmış. Burada İmamoğlu’nun reklamını yapmak adına, birilerini kayırmak adına yapılan bu çalışma sadece şova dönük. İzmitliye 500 milyarlık bir konutu nasıl aldırabileceğini soruyor, Cedit’teki gibi bu konunun altında da kalacağını anlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.

SAFFET SANCAKLI’NIN KOCAELİSPOR ALACAĞI

Son günlerde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı‘nın Kocaelispor’dan alacaklarının gündeme gelmesini değerlendiren Ünlü, “Sayın Milletvekilim Cuma günü gelecek ve kamuoyunu aydınlatacaktır. Bu paranın Saffet Sancaklı ile hiçbir alakası yoktur, muhattapları da bunu bilmektedir. Her gelene bunu anlatıyoruz. Her seçilen yöneticiye tahtaya yazıp mı anlatalım?Kocaelispor’un çok değerli yöneticileri var ama bu konuyu kaşıyanlara vekilimiz cevap verecektir.”