Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü il delegesi yazılmamasına ne dedi?

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il delegesi yazılmamasını değerlendirdi. Bakın neler söyledi?

MHP Kocaeli İl eski

MHP Kocaeli, iki gün içerisinde 12 ilçe kongresini tamamladı. Kongrede il delegeleri de seçildi. İzmit İlçe kongresinde il delege listesinde MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü’nün adının olmaması dikkat çekti. Ünlü delege yazılmamasını Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi. Ünlü, şunları söyledi: “Siyaset ekip eşidir. Mevcut isimler kendi ekibini kuruyor. Hem yönetim hem delege bazında çalışma yapılmış.

“DELEGELİK BİZİM ÖNCELİĞİMİZ DEĞİL”

Önümüz yerel seçimler. Ülkücüleri de küstürmemeliler. Bunu göz ardı etmemeliler. Biz liderini anlayan bir ekibiz. Bize makamı delegelik değil Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her ay bize değer verip makamına kabul etmesi verir. Biz liderimize bağlı olarak siyaset yapmaya devam ediyoruz. Genel merkezle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ben hizmet etmeye devam edeceğim. Delegelik bizim önceliğimiz değil.”

ŞAŞKINLIK YARATTI

Ünlü, seçim döneminde milletvekili aday adayı olmuş ancak listeye girememişti. Liste açıklandıktan sonra “Ben partimin 15. Adayıyım” diyerek seçimlerde Cumhur İttifakı için çalışan Ünlü’nün il delegesi yazılmaması şaşkınlık yarattı. Ünlü, görevden ayrıldığı süre boyunca teşkilat çalışmaları ve söylemlerinin aksine de bir açıklama yapmamıştı.