Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü, ilk kez oy kullanacak gençlere Cumhur İttifakı’nı anlattı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçimde 100 oyu sandığa taşıma çağrısı yaptı. MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, vakit kaybetmeden bugün ilk defa oy kullanacak gençlere Cumhur İttifakı’nı anlattı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen mahkemede hakkındaki iddialardan beraat etmişti. Bu karar sonrası Aydın Ünlü, kolları yeniden sıvadı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, seçimler için çağrısı Kocaeli’de karşılık buldu. “Bu vatan benim, bu bayrak benim, bu millet benim diyen alnı ak, kalbi pak, vicdanı temiz her vatandaşımızdan, ülkemin her yöresinde varlık mücadelesi veren insanlarımızdan Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne omuz vermek adına 100 oyu sandığa taşımalarını rica ediyorum” çağrısı yapılmıştı.

DESTEK İSTEDİ

Aydın Ünlü, bugün ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelerek Cumhur İttifakı’nı anlattı ve gençlerden destek istedi. Ünlü, “Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganla sesleniyorum: “AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE.” dedi.