Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü sahilde kamp sandalyesi üstünde elinde liste ne yapıyor?

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Aydın Ünlü, sahil kenarında altında kamp sandalyesi, elinde liste diğer elinde telefonla bakın kimleri arıyormuş?

MHP Kocaeli Milletvekili Aday
SEBO İMZA

Kocaeli siyasetinin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Aydın Ünlü, MHP’den Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Ünlü, yeniden aktif siyasetin içerisine girdi. Beğenilsin beğenilmesin Ünlü, Kocaeli siyasetinin son 10 yılında güçlü bir şekilde yer aldı. Görev süresinin ardından ise MHP’den kopmadı aksine genel merkezle bağlarını güçlendirdi. Ünlü, “Ben buradayım” demeyi bildi.

LİSTEDEN MUHTARLARI ARIYORMUŞ

Akşamüzeri ulaşan bir fotoğraf sonrası kendisini aradım. Başiskele Sahil’de Gölcük Yolu kenarında çekilen fotoğrafta kamp sandalyesi üzerinde Aydın Ünlü. Bir elinde liste bir elinde telefon. “Sahilde ne yapıyorsun başkan?” dedim. Eski ve yeni muhtarları listeden arıyor hepsiyle görüşüyormuş. Ünlü, il başkanıyken de muhtarlarla yakından ilgileniyor, kahvaltılar ve akşam yemeklerinde onları ağırlıyordu.

AYDIN ÜNLÜ’DEKİ SİYASETTE VAR OLMA GAYRETİ…

Şimdi de milletvekili aday adayı olan Ünlü, birçoğu eski tanıdığı olan muhtarlardan destek istiyor hal hatır soruyormuş. Aranan eski ve yeni muhtarlar ise bu durumdan memnunmuş. Aydın Ünlü’deki siyasette var olma gayreti diğer partililerine de örnek olacak cinsten. Çünkü MHP’de Aydın Ünlü’den başka sahaya hakim biri çıkmadı. Herkes yine Aydın Ünlü’yü buluyor, O’nun çayını içiyor.

aydin unlu sahil