Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü: Kudüs’ün teslimine seyirci kalmayacağız

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Filistin’indeki İsrail zulmüne ateş püskürdü. Ünlü, “Türk milleti, Kudüs’ün teslimine seyirci kalmayacaktır” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

İsrail’in Filistin’deki zulmü ve Mescid-i Aksa’daki baskılarına tepkiler bitmiyor. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Ünlü, şunları söyledi: “İsrail mübarek Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi kanlı, pervasız ve pişkin yüzlerini göstermiştir. İsrail güvenlik güçleri en iyi bildikleri terör yöntemini kullanarak Filistinli sivillere ateş yağdırmaktadır.

ASLA KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ

Nefret ve yayılmacı politikalarından vazgeçmelidirler. Türkiye bu rezalete seyirci kalmayacak. Türk milleti, Kudüs’ün teslimine seyirci kalmayacaktır. Mescitlerimizin silah gölgesinde olmasına asla kayıtsız kalmayacağız.

DEVLETE HÜKÜMETE SAHİP ÇIKILMALI

Türkiye güçlü olmak zorunda. Türkiye güçlü olmazsa bugün Kudüs’te Müslümanlara yapılan yarın Ayasofya’da bize yapılır, Yeni Cuma Camii’nde aynısı yapılır. Herkesin devletine ve hükümetine sahip çıkması gereken bir gündeyiz.

BAYRAM MESAJI

Türk İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Terörle mücadelede eden şehitlerimize ve Covid’le mücadele ederken vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.