Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü: Verdiğimiz oylar helal olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’de gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu göreve başlama töreninde ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli’ye özel olarak teşekkür etti. Erdoğan’ın teşekkürü salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü de Erdoğan’a teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de gerçekleştirilen

28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 2. tur seçimlerinden galip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün TBMM’de yemin etti. Yemin sonrası Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştiren Erdoğan, daha sonra Külliye’ye geçerek göreve başlama törenine katıldı.

BAHÇELİ UZUN SÜRE ALKIŞLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli’ye özel olarak teşekkür etti. Erdoğan’ın “Cumhur İttifakı’nın içerisinde beraber bu mücadeleyi yürüttüğümüz Devlet Bey’e şahsın adına çok teşekkür ediyorum.” sözleri salonda uzun süre alkışlandı.

“VERDİĞİMİZ OYLAR HELAL OLSUN”

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü de bir paylaşım yaparak Ertdoğan’a teşekkür etti. Ünlü, ““BİRLİK’TE YÜRÜDÜĞÜMÜZ BAHÇELİ’YE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM” Diyerek bizleri onurlandıran Sayın CUMHURBAŞKANI’mız,Recep Tayyip ERDOĞAN bizler de sizlere çok teşekkür ederiz. Verdiğimiz oylar helal olsun!” dedi.

aydin unlu