Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü yeniden başkan seçiliyor!

MHP Kocaeli İl Kongresi bugün tek adaylı olarak gerçekleştiriliyor. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, tek aday olarak yeniden seçilecek.

MHP Kocaeli İl Kongresi

SEBO min 5MHP Kocaeli İl Kongresi bugün, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İlçe kongrelerinde olduğu gibi il kongresi de tek adaylı gerçekleştiriliyor. Mevcut başkan Aydın Ünlü, tek aday olarak bugün yeniden seçilecek.

MHP Kocaeli AKPAKP’LİLER DESTEK VERDİ

MHP İl Kongresi, geniş katılımlı bir kongre gerçeleştiriyor. Kongre Merkezi, MHP’liler tarafından dolduruldu. Kongreye, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve il yöneticileri de katıldı.

MHP Kocaeli DivanKONUŞMALAR YAPILDI

Faaliyet ve mali raporun okunmasının ardından siyasi konuşmalar kısmına geçildi. İlk konuşmayı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı. Ünlü, özetle şunları söyledi: “Bizi yıpratmak için kumpaslar kurdular. Yol arkadaşlatımızı bize düşman ettiler. Bizim arkamızda Türk dünyasının lideri Devlet Bahçeli var. Bizi yenemeyecekler. Liderim tabipler odası kapansın dediklerinde nasıl saldırdılarsa bize de baro başkanını istifaya davet ettiğimizde saldırdılar.

MHP Kocaeli katilimBÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Ben hizmet için 4 üncü dönem için tekrar aday oldum. İl başkanlığı koltuğunu milletvekili olmak için kullanmayacağım dedim. Sözümü tuttum.2012’den bu yana il başkanıyım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. İhtiyaç olduğunda ülkücülere istihdam sağlamıştır. Bizim çalışmaktan başka hiçbir sorumluluğumuz yok. Kırmızı çizgilerimiz belli. Toplamu kucaklayacağız. Kocaeli için herkese ihtiyacımız var. Algılara yenilmeden birlikte hareket edelim.”