Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’den DEM Parti için öneri: Maaşları kesilsin şehit ailelerine ödensin!

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak DEM Partililerin maaşının kesilmesini, şehit ailelerine ödenmesini teklif etti.

MHP Kocaeli eski İl

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak DEM Partililerin maaşının kesilmesini, şehit ailelerine ödenmesini teklif etti. Aydın Ünlü’nün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gelişmeler karşısında ilk önerim, 57 DEM milletvekilinin maaşının ve bu terör yuvasına ödenecek Hazine yardımının derhal kesilerek terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasıdır.

DÖRT ÖNERİ SIRALADI

İkinci önerim, teröre yardım ve yataklık yapan, somut delillerle suçu sabit görülen sözde milletvekillerinin görüşülmeyi bekleyen dokunulmazlık dosyalarının karara bağlanarak bu haşaratların acilen mahkemeye çıkarılmasıdır. Üçüncü önerim, yeni anayasa sürecinde, Anayasa Mahkemesi statüsünün, üye yapısının, yargılama usullerinin radikal şekilde ele alınarak yeniden yapılandırılması ya da bu mahkemenin kapatılmasıdır. Dördüncü önerim de, TBMM Genel Kurulu’nda anlam ve ahlaki bağlayıcılığını temelden kaybeden kürsü dokunulmazlığı sınırlarının yeni baştan çizilmesidir.”