Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’den Nusret Acur’a:
Hata yapan bedelini öder!

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’u hedef alan bir açıklama yayınlandı. Ünlü, Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılmasını siyasi karar olarak yorumlayan Acur’a, “Hata yapan bedelini öder” dedi.

blank

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, kararı siyasi olarak nitelendirmişti. Acur’a MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü’den cevap geldi. Ünlü yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sayın il başkanı; zamanında sosyal medyada paylaşılmış olan bir tweet’i paylaştım diye senin milletvekilin bana TC DEVLET’imin Mahkemeleri tarafından ceza verdirdi. Kendisine hakaret olunca mahkemeler iyi fakat sen şehit kardeşine yukarıdan aşağıya hakaret edince alınan kararlar kötü. Öyle bir dünya yok.

HATA YAPAN BEDELİNİ ÖDER!

Şehit kardeşine Fatiha okumak yerine şehitliğini sorgulamak cüretini gösteriyorsunuz. O şehit bizim şehidimiz. Kimse şehitlerimize ve yakınlarına hakaret edemez,onlar bu millete bu DEVLET’e emanettir. Bedeli vardır. Hata yapan da bedelini öder ve ödeyecek. Sen yanında olsan ne olur olmasan ne olur Siyaseten de sana bir faydası olmaz. Benden söylemesi!”

aydin unlu