Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aylin Nazlıaka’nın Kocaeli programı iptal

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Kocaeli’de gerçekleştireceği bir dizi program iptal edildi. İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Bizler her zaman hukuksuzluğun karşında duracağız. Bu sebeple Cuma günü yapılması planlanan Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’ın Kocaeli programı iptal olmuştur.” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka 15 Aralık 2022 tarihinde (yarın) Kocaeli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirileceği duyurulmuştu. 12.00’de il binasında basın açıklaması ve yeni üyelere rozet takdimi ile başlayacak program, 21.00’de ilçe kadın kolu başkanları buluşmasıyla sona erecekti. Nazlıaka’nın Kocaeli programının iptal olduğu öğrenildi.

“HER ZAMAN HUKUKSUZLUĞUN KARŞISINDA DURACAĞIZ”

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada, “7. Asliye Ceza Mahkemesi, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hukuksuzca verilen bu karar adaletin bir kez daha ayaklar altına alındığının göstergesidir. Bizler her zaman hukuksuzluğun karşında duracağız. Bu sebeple Cuma günü yapılması planlanan Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’ın Kocaeli programı iptal olmuştur.” dedi.