Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayşegül Babacan: “İzmit Belediye başkanının İYİ Parti’li olmasını isteriz”

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan adayının İYİ Parti’li olmasını istediklerini söyleyerek, “Genel seçimde iktidar olursak Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçeyi de kazanacağımızı düşünüyoruz” dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe

SEBO İMZAİYİ Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri tamamlandı. İzmit İlçe Başkanlığı yarışını kazanan Ayşegül Babacan ve yönetimi, saha ziyaretlerine başladı. Bugün gazetemizi ziyaret eden Babacan, kent ve ülke gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Üye çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Babacan, genel ve yerel seçimler için teşkilat olarak kapsamlı çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Babacan, yerel seçimlere dönük de önemli ifadeler kullandı.

EN YAKIN HEDEF 5 BİN ÜYE

Babacan, “Biz İzmit İlçe Teşkilatı olarak saha çalışmalarıyla vatandaşımıza kendimizi ve Millet İttifakı’nı anlatmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımız başladı. Bu çalışmaların ilk ayağı ise üye çalışmaları yapmak. Bu çalışmalar kapsamında 2 bin 430 üyemiz vardı. Kısa sürede bu sayıyı 3 bine çıkardık. 5 bin üye hedefini de yakın zamanda tamamlayacağız. Yeni yönetimimizde herkes hevesli ve çalışkan. 65 kişilik ekibimiz aktif olarak seçimlere yönelik çalışıyor” dedi.

İZMİT ADAYI HANGİ PARTİDEN OLUR?

Genel seçimlerden sonra 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere dönük görüşlerini de paylaşan Ayşegül Babacan, “Millet İttifakı olarak eğer Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li bir ismi aday olarak gösterirse İzmit Belediye Başkanının İYİ Parti’li olmasını isteriz. Önceki seçimlerde Büyükşehir adayı bizim partimizdendi. İzmit adayı CHP’dendi.

BÜYÜKŞEHİR VE 12 İLÇEYİ ALIRIZ

O zaman geldiğinde partilerimiz bir strateji belirleyecektir. Bu yıl iktidar olursak yerel seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçeyi de alırız. Güç mıknatıs gibidir. Bu iktidar değişebilir. Bunu 2019 Yerel Seçimleri’nde büyükşehirleri alarak gösterdik. Genel Başkanımız, en çok çalışan genel başkan. Biz de teşkilatlar olarak O’nun izinden gitmeye gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

aysegul babacan

aysegul babacan izmit