Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayşegül Babacan: Üye sayısını iki katına çıkaracağız!

İYİ Parti İzmit İlçe Kongresi’nde konuşan aday Ayşegül Babacan, “Benim ve tüm ekip arkadaşlarımın amacı dokunulmadık gönül bırakmamak. Üye sayısını iki katına çıkarmak için mevcut ilçe başkanımızın yolundan yürüyeceğiz” dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe

Nazim Ozgun Erbulan 1İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta Gebze ve Çayırova ile başlayan ilçe kongreleri bu hafta İzmit ve Başiskele ile devam ediyor. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Pelin Coştur Filiz milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle tekrar aday olmadı. İlçe kongresinde İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan, İl Yöneticisi Banu Aykan ve İlçe Yöneticisi Hakan Tamer aday olduğunu açıkladı. Hakan Tamer geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında çekildiğini belirterek Banu Aykan’a destek vereceğini duyurdu.

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen 3. Olağan İlçe Kongresi’ne İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Cevat Saraç, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, il yöneticileri, ilçe başkanları, İzmit Belediyesi İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, önceki dönem görev yapmış yöneticileri Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp, Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük ve çok sayıda partili katıldı.

“AMACIMIZ…”

Ayşegül Babacan ise yaptığı konuşmada İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur’a teşekkür ederek, teşekkür etti. Kendisini kısaca tanıdan Babacan, “Şimdi İzmit İlçe Başkanı seçilirsem görevlerimi yaparken doğru yoldan şaşmayacağıma, ülkemizin üzerinde güneş parlayıncaya kadar çalışacağıma herkesin önünde söz veriyorum. Benim ve tüm ekip arkadaşlarımın amacı dokunulmadık gönül bırakmamak. Üye sayısını iki katına çıkarmak için mevcut ilçe başkanımızın yolundan yürüyeceğiz. Genel Başkanımızın da belirttiği gibi milletimiz çaresiz değildir artık biz varız, artık İYİ Parti var” dedi