Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahadır Özgür ve Erdem Gül Kocaeli’ye geliyor

30.Adalet ve Demokrasi Haftası’nda CHP Derince İlçe Başkanlığı’ndan etkinlik düzenliyor. Etkinlikte Gazeteci-Yazar Bahadır Özgür ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül konuk olacak.

30.Adalet ve Demokrasi Haftası'nda

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri saha çalışmalarının yanı sıra parti içi eğitimlere ve bilgilendirme sunumlarına da ağırlık vermesiyle Kocaeli içinde dikkatleri çekiyor. 24 Ocak 1993’te öldürülen gazeteci-yazar Uğur Mumcu ile 31 Ocak 1990’da öldürülen Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümlerini belirleyen ve demokratik kitle örgütlerince Adalet ve Demokrasi Haftası olarak anılan bu haftayı CHP Derince İlçe Başkanlığı bir etkinlikle tekrar hatırlattı.

ERDEM GÜL GELİYOR

Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun Tarikat-Siyaset-Ticaret kitabından adını ve içeriğini alan bu etkinlikte Gazeteci-Yazar Bahadır Özgür ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül konuk olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Örgütü resmi sayfalarından etkinliği; “Düşünenlerin öldürülmemesi, öldürülenlerin hiç unutulmaması dileğiyle. Adalet ve Demokrasi Haftasında Uğur Mumcu’nun kalemini bıraktığı yerden Türkiye gerçeklerini konuşacağımız etkinliğimize davetlisiniz. ” sözleriyle duyurdu.

Erdem Gul Bahadir Ozgur